De Bruidszaak Collectie
Be Inspired
Be loved

Persoonlijk en een onstpannen sfeer

Het vinden van de perfecte trouwjurk moet een bijzondere ervaring zijn. Een bruidsjurk kopen kan een hele opgave zijn, maar dat hoeft niet! Wij nodigen je graag uit om samen met jouw entourage te passen en te komen genieten in een ontspannen sfeer! De Boutique is zo ingericht dat het hele gezelschap er relax bij zit en kunnen genieten van jou bruidsmodeshow.Wij hebben een schitterende collectie trouwjurken van prachtige merken met zorg voor jou uitgezocht. De prijzen lopen uiteen tot maximaal 2600,- euro.

Madi Lane 

Madi Lane Bridal is een Australisch design. De ontwerpen van Madi Lane zijn niet traditioneel, maar juist uniek. De bruidsjurken zijn tijdloos, modern, verfijnd en romantisch.

Prijsklasse: €1800 - €2600

Blue by
Enzoani

Enzoani heeft verschillende collecties met verschillende stijlen. Blue is een van de collecties. Blue by Enzoani is ontworpen voor de klassieke bruid en is elegant en tijdloos.

Prijsklasse: €1800 - €2800,-.

Étoile
by Enzoani

Etoile is voor de moderne sexy bruid. De collectie bestaat mooi stoffen en kant. laag uitgesneden halslijnen en silhouetten waarbij je vrouwelijk rondingen worden benadrukt.

Prijsklasse: €1500 - €2300

Love by Enzoani

Love is de nieuwe collectie van Enzoani. De collectie is ontworpen voor de bruid die van minialistisch houdt. Mooi van eenvoud. Meer heeft de bruid niet nodig om te shinnen in haar droom jurk. 

Prijsklasse: €1600 - €2000

Herve Paris

Herve Paris heeft haar eigen bohemian vintage stijl. De designs zijn soepelvallend en elegant. Het Franse merk maakt gebruik van verschillende mooie stoffen, zoals tule, kant, crepe en chiffon. De bohemian vintage stijl is ook te herkennen aan de diepvallende hals- en ruglijnen van de jurken.

Prijsklasse: €1400 - €1800

Olvi's Bridal

Olvi's is een Nederlands merk. Olvi's is eigenzinnig, sexy en elegant. De ontwerpen zijn handgemaakt van o.a. Frans kant. Ook zijn de jurken voorzien van stretch en vallen de pasvormen soepel uit.

Prijsklasse: €1300 - €2300

Modeca

De collectie van Modeca wordt gekenmerkt door een mix van eigentijdse en vrouwelijke elementen. Deze trouwjurken worden met veel liefde gemaakt in eigen land.

Prijsklasse: €1500 - €2500

Le Papillon
by Modeca

Le papillon is een mooie extravagante collectie. Met mooie elementen in het kant, maakt dat het een luxe uitstraling heeft.

Prijsklasse: €1800 - €2500

TresChic
Bridalwear

Tres chic is een collectie voor de semi-traditionele bruid. De trouwjurken zijn met hun vormen en kanten elementen zeer geschikt voor bruiden met curves.

Prijsklasse: €1500 - €2000