Lieve aanstaande bruid,

"De Bruidszaak" helpt jou graag bij het vinden van jouw droomjurk.

Zoek je iets speciaals?

Wil jij stralen in een bijzondere bruidsjurk maar niet teveel geld uitgeven? Je weet wat je wil, maar je wil wel graag in de watten gelegd worden? Je wil graag iedereen meenemen die je lief is en zo belangrijk voor je zijn dat ze mee mogen jouw droomjurk uitzoeken? Je wil graag zoveel mogelijk passen om er zeker van te zijn dat je de juiste jurk hebt gevonden? Geen stress, waar laat ik mijn
trouwjurk tot de dag?

Wij bewaren hem voor je!

En...wij zorgen ervoor dat jouw prachtige bruidsjurk mooi afgepast/vermaakt en gestreken voor je klaar hangt.

Tijdens je trouwdag ben je het stralende middelpunt. Alle voorbereidingen zijn gedaan en nu is het tijd om te gaan genieten maar voordat het zo ver is mag je nog je droom trouwjurk gaan uitzoeken.

Wij nodigen je van harte uit bij ons in de winkel aan de Neckerdijk 4a in Purmerend om onze fantastische collectie Bruidsjurken te passen. Je mag van ons iedereen meenemen die voor jou belangrijk zijn om  jouw droomjurk uit te zoeken. Dat is natuurlijk het aller leukste van alle voorbereidingen, want dan begint het feestje, dan wordt het werkelijkheid.

Voor alle aanstaande bruiden hebben wij een prachtige collectie trouwjurken ingekocht van o.a: Ons nieuwe merk MADI LANE is vanaf heden in onze winkel  BEAUTIFUL EN BLUE BY ENZOANI, MODECA, LE PAPILLON, MORI LEE, RONALD JOYCE,  MADELINE GARDNER EN TRES CHIC.  Dit zijn Betaalbare bruidsjurken van top kwaliteit! Je kunt alvast inspiratie op doen in onze online bruidswinkel en kies je zo je favoriete trouwjurk uit. Deze kun je komen passen met natuurlijk zoveel mogelijk andere modellen om er zeker van te zijn dat jij de mooiste kiest. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment accessoires zoals schitterende bruidsschoenen, prachtige sluiers etc.. Kortom, wij verzorgen jouw look van top tot teen! Maak je online een afspraak, vermeld er even bij welke jurk je graag wilt passen. Je mag ons ook altijd bellen! 

High tea and fit

Kom je bij ons jouw trouwjurk uitzoeken dan kan je er Voor €12,50  p.p  een heerlijke High Tea bij boeken en vind je onder het genot van deze High Tea jouw droomjurk, dan krijg je de high tea van ons!

Maak je online een afspraak vermeld je het bij de opmerkingen of stuur ons even een mailtje met hoeveel personen je van een High tea wilt genieten.