What about us

DE BRUIDSZAAK
 

Bruidsmode/Bruidshuis/Bruidswinkel/Bruidsboutique

De Bruidszaak is opgezet door Caroline. "Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij andere bruidshuizen oa. "de Bruidshoek", is het nu zover dat ik dit voor mezelf mag gaan doen."

"Mijn passie is bruiden mooi maken en blij de winkel uit te laten gaan.Wat ik jaren in andere bruidsmodewinkels heb gedaan aan de andere kant van Nederland, ga ik nu doen in Purmerend (Amsterdam/ Noord Holland.)"

De Bruidszaak is modern, hip en zal altijd met haar tijd meegaan, blijven vernieuwen en de trends volgen.Je kunt bij ons terecht voor hippe trouwjurken, maar ook voor klassieke modellen, romantische en natuurlijk extravagante trouwjurken.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag bij "De Bruidszaak" langs komen dan staat de deur voor je open! Bel even voor een afspraak of plan hem online. Je mag bij ons ook zonder afspraak binnen komen!

CBW erkend!

Doordat De Bruidszaak een CBW erkende bruidsmode winkel is, krijgt u als consument geboden:

-  Zonder risico (aan)betalen

-  Mocht u ooit een klacht hebben, dan is er de onafhankelijke geschillencommissie Bruidsmode

Zie voor de exacte regeling en werkwijze de CBW erkend-voorwaarden voor bruidsmode en maatwerk. Voor meer informatie kunt u terecht op de CBW-erkend website.

Meer lezen

Wij zijn genomineerd!

Top Trouwbedrijven Awards

Wij zijn genomineerd voor een Award van TopTrouwbedrijven 2019/2020. Geef ons jouw ervaring op de site van toptrouwbedrijven en help
De Bruidszaak winnen!

Zo kan je ons bereiken

Contact:

De Bruidszaak
Neckerdijk 4a
1441 GX Purmerend

info@debruidszaak.nl

0299-406740
06 -18112212

Openingstijden:

Maandag 10:00 tot 17:00
Dinsdag alleen op afspraak
Woensdag alleen op afspraak
Donderdag 10:00 tot 17:00
Vrijdag

10:00 tot 17:00

avond op afspraak
Zaterdag 10:00 tot 17:00
Zondag gesloten